طرز تهیه کوشاری مصری

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدطرز تهیه کوشاری مصری,روش درست کردن کوشاری مصری,اموزش درست کردن کوشاری مصری,کوشاری مصری,کوشاری,گپ مپ,gapmap.ir,

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه کوشاری مصری

به ادامه مطلب بروید

 

 

مواد لازم

برنج  ۴ پیمانه

ماكارونی  (شكل دار)   ۱/۲ پیمانه

عدس  ۱/۲ پیمانه

مواد سس :  

پیاز  ۲ عدد

سیر  ۴ حبه

رب گوجه فرنگی   ۲ قاشق سوپ خوری

آب  ۱ پیمانه

نمک و فلفل   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- ابتدا ماكارونی را در ظرفی مناسب به مرحله آبكشی رسانده و كمی زهده تر از حالت عادی آن را آبكش میكنیم.عدس را با آب نیم پز میكنیم به طوری كه بیشتر مراحل پخت را مثل عدس برای عدس پلو گذرانده باشد و آن را آبكش میكنیم.

۲- در ظرفی مناسب نصف پیازها را پیاز داغ میكنیم و برنج شسته شده و بدون آب را داخل آن كمی تفت میدهیم و بعد ماكارونی و عدس را اضافه كرده و آن را درست مثل كته معمولی با مقدار مناسبی آب دم میكنیم.

۳- طرز تهیه سس:

۴- بقیه پیازها را در روغن سرخ می‌کنیم وقتی طلایی شد و سیر را رنده زده و با كمی نمك مخلوط كرده و به آن اضافه میكنیم . 

۵- سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و مقداری آب جوش و نمک می‌افزاییم و هم میزنیم تا کمی غلیظ شود. پس از آماده شدن برنج آن را در دیس کشیده و سس را روی آن می‌زنیم. 

 

سایر نکات

1)اضافه كردن كمی زعفران به این سس غذا را خوشمزه تر میكند.

2)این سس در مصر به صورت تند مصرف میشود و فلفل قرمز فراوانی در آن ریخته میشود.

3)اگر دوست دارید با غذا كمی سیب زمینی سرخ كرده سرو كنید.

 

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ