طرز تهیه کلوچه فومن(گیلان)

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب بروید    مواد لازم مواد لازم برای داخل کلوچه :   روغن حیوانی یا کره   ۲۰ گرم روغن صاف  ۹۰ گرم روغن مایع  ۳۵ گرم گردوی خرد شده  ۴ قاشق غذاخوری ش

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه کلوچه فومن(گیلان)

به ادامه مطلب بروید

 

 

مواد لازم

مواد لازم برای داخل کلوچه :  

روغن حیوانی یا کره   ۲۰ گرم

روغن صاف  ۹۰ گرم

روغن مایع  ۳۵ گرم

گردوی خرد شده  ۴ قاشق غذاخوری

شکرِ دانه درشت  ۵۰۰ گرم

دارچین  ۲ قاشق سوپ خوری

هل   ۱/۴ قاشق چایخوری

وانیل   ۱/۸ قاشق غذاخوری

آرد  ۳۰۰ گرم

مواد لازم برای خمیر:  

آرد  ۱ کیلو گرم

جوش شیرین  ۱/۴ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر  ۱/۸ قاشق چایخوری

روغن صاف قنادی   ۲۴۰ گرم

روغن جامد  ۴۰ گرم

روغن مایع   ۵۰ گرم

زعفران آب کرده غلیظ   ۱/۲ قاشق چایخوری

آب   ۴۰۰ میلی لیتر

 

طرز تهیه

۱- طرز تهیه مواد داخل کلوچه :

۲- ابتدا سه نوع روغن را با شکر در همزن برقی می ریزیم و با دور کُند می زنیم. مواظب باشید که در حین زدن مواد، شکر حل نشود، زیرا حل شدن شکر باعث خواهد شد که کلوچه شیره دهد.

۳- بعد از اینکه خوب مخلوط شدند، دارچین، هل و وانیل را هم اضافه می کنیم و در آخر، بعد از سبک شدن مواد، آرد را نیز اضافه می کنیم.

۴- طرز تهیه خمیر کلوچه :

۵- آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر را در ظرف بزرگ و عمیق می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس وسط آن را گود می نمائیم.

۶- سه نوع روغن و زعفران را وسط آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم. آب را نیز کم کم اضافه می کنیم تا مایع خمیر شود. پس از اینکه خمیر خوبی به دست آمد که به دست نمی چسبید، کمی آن را ورز می دهیم و به مدت 20 دقیقه در یک ظرف در بسته قرار می دهیم تا ور بیاید.

۷- پس از اینکه خمیر ور آمد، گلوله هایی را از آن بر می داریم و با وردنه صاف می کنیم و مقداری از مواد داخل کلوچه را روی آن می ریزیم  و با دست جمع می کنیم و آن را به شکل گرد و تخت در می آوریم.  بعد از 5 دقیقه مُهر مخصوص این کلوچه را در آرد کرده و روی کلوچه ها می زنیم.

۸- سپس مقداری تخم مرغ زده شده و زعفران روی کلوچه ها میمالیم و در فر با دمای 260 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت می گذاریم.

 

سایر نکات

کلوچه محلی فومن یکی از هزاران نوع شیرینی دلچسب ایران زمین است که طعم خانگی آن به مراتب بهتر و لذت بخش تر از آماده آن است.

 

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ