طرز تهیه کاری پلو شیرازی

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدکاری پلو    مواد لازم مرغ  (پخته شده)   ۶ قطعه نخودفرنگی  ۱۰۰ گرم كاری  ۲ قاشق غذاخوری زعفران  (ساییده)   ۱ قاشق چایخوری روغن (حیوانی)

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه کاری پلو شیرازی

به ادامه مطلب بروید

کاری پلو 

 

مواد لازم

مرغ  (پخته شده)   ۶ قطعه

نخودفرنگی  ۱۰۰ گرم

كاری  ۲ قاشق غذاخوری

زعفران  (ساییده)   ۱ قاشق چایخوری

روغن (حیوانی)   ۳ قاشق غذاخوری

برنج  ۴ پیمانه

پیاز  ۲ عدد

سیب زمینی  ۳ عدد

نمک و فلفل و زردچوبه   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- در ظرفی مناسب مقداری روغن میریزیم و بعد پیاز را به 4قسمت تقسیم كرده و به همراه زردچوبه و نمك و افزودنی های دلخواه كمی تفت میدهیم و سپس مرغها را اضافه كرده و دوباره خوب تفت میدهیم و بعد با مقداری آب خوب میپزیم.

۲- وقتی آب مرغ تمام شد آن را از صافی رد كرده و با مقداری روغن كمی تفت میدهیم و شعله را كم كرده زعفران آبكرده و ادویه كاری را به آن اضافه میكنیم و اجازه میدهیم طعم دار شود.

۳- حالا در ظرفی جداگانه برنج را به مرحله آبكشی رسانده و از مخلوط تهیه شده و نخود فرنگی به صورت لا به لا استفاده میكنیم و برنج را دم می اندازیم.سیب زمینی ها را سرخ كرده و با غذا سرو میكنیم.

 

سایر نکات

كاری پلو غذای بسیار خوشمزه و معروف شیراز است.این غذا بسیار راحت تهیه میشود و به علت وجود مواد مناسب مورد قبول اكثر افراد است.

1)اگر دوست دارید این غذا را به صورت كته استفاده كنید.

2)میتوانید به جای مرغ از گوشت استفاده كنید.

 

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ