طرز تهیه چیزکیک فندقی

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب بروید    مواد لازم http://pchef.ir تخم مرغ   ۲ عدد فندق  ۱۰ عدد شکر  ۱/۲ لیوان کره   ۱۰۰ گرم شکلات تلخ   ۲۵۰ گرم پنیر خامه ای  ۴۰۰ گرم شکلات فندقی   ۱۰۰ گرم بیسکویت شکلاتی  ۸ عدد   طرز تهیه ۱- قر را با دمای ۵٠ ٣ درجه فارنهایت ویا 175 درجه سانتی گرادروشن کنید. ۲- بیسکویت شکلاتی را با یک قالب کره آب شده مخلوط کنید تا به شکل خمیری یکدست دربیاید. ۳- قالب کیک  مورد نظرتان را چرب کرده و ترکیب را در کف قالب به ارتفاع 2 سانت بریزید.روی…

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه چیزکیک فندقی

به ادامه مطلب بروید

 

 

مواد لازم

http://pchef.ir

تخم مرغ   ۲ عدد

فندق  ۱۰ عدد

شکر  ۱/۲ لیوان

کره   ۱۰۰ گرم

شکلات تلخ   ۲۵۰ گرم

پنیر خامه ای  ۴۰۰ گرم

شکلات فندقی   ۱۰۰ گرم

بیسکویت شکلاتی  ۸ عدد

 

طرز تهیه

۱- قر را با دمای ۵٠ ٣ درجه فارنهایت ویا 175 درجه سانتی گرادروشن کنید.

۲- بیسکویت شکلاتی را با یک قالب کره آب شده مخلوط کنید تا به شکل خمیری یکدست دربیاید.

۳- قالب کیک  مورد نظرتان را چرب کرده و ترکیب را در کف قالب به ارتفاع 2 سانت بریزید.روی آن را صاف کنید. بعد در قالب رابسته و آن را به مدت نیمساعت دریخچال قرار دهید.

۴- پنیر خامه ای و شکر را با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی خوب بزنید. بعدضمن زدن مواد، تخم مرغ را به مواد اضافه کنید. 

۵- شکلات تلخ را آب کرده و به همراه  شکلات فندقی به مواد اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید. در مرحله آخر دانه فندق را از وسط نصف کنید و داخل مایه بریزید و آنها را باهم مخلوط کنید.

۶- قالب را از یخچال خارج کرده و مایه شکلات را روی بیسکویت ها بریزید.قالب را درفربه مدت ۴۵ دقیقه قراردهید.بعد آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.

۷- کیک را برای مدت 45 دقیقه تا یکساعت در یخچال قراردهید.با شکلات رنده شده روی آن را تزیین کنید

 

 


لایک : 2

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ