طرز تهیه چیزبرگر

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب بروید    مواد لازم گوشت  (چرخکرده با چربی)  ۵۰۰ گرم پیاز  ۱ عدد سیر  ۲ حبه پودر سیر  ۲ قاشق مربا خوری پنیر چدار   به مقدار لازم تخم مرغ  ۱ عدد آرد سوخاری   به مقدار لازم نان همبرگر   به مقدار لازم نمک و فلفل   به مقدار لازم پودر موسیر  ۱ قاشق مربا خوری   طرز تهیه ۱- ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و آب آنها را بگیرید.سپس به آنها کمی نمک زده و خوب ورز دهید و به گوشت چرخکرده اضافه کنید. ۲- تخم مرغ،پودر سیر،پودر موسیر،فلفل…

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه چیزبرگر

به ادامه مطلب بروید

 

 

مواد لازم

گوشت  (چرخکرده با چربی)  ۵۰۰ گرم

پیاز  ۱ عدد

سیر  ۲ حبه

پودر سیر  ۲ قاشق مربا خوری

پنیر چدار   به مقدار لازم

تخم مرغ  ۱ عدد

آرد سوخاری   به مقدار لازم

نان همبرگر   به مقدار لازم

نمک و فلفل   به مقدار لازم

پودر موسیر  ۱ قاشق مربا خوری

 

طرز تهیه

۱- ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و آب آنها را بگیرید.سپس به آنها کمی نمک زده و خوب ورز دهید و به گوشت چرخکرده اضافه کنید.

۲- تخم مرغ،پودر سیر،پودر موسیر،فلفل و سایر ادویه های دلخواه را به گوشت اضافه کرده و تا جایی که میتوانید آن را ورز دهید تا خوب منسجم شود.

۳- آرد سوخاری را کم کم به گوشت اضافه کنید تا جایی که گوشت کاملا قابل شکل دادن شود.از گوشت به میزان ولخواه (حدود یک پرتقال)بردارید و با قالب گرد به آن شکل دهید 

۴- ظرفی را چرب کنید و همبرگر آماده شده را داخل آن قرار دهید .به همین شکل همه همبرگرها را درست کنید و  روی آن را با نایلون فریزر بپوشانید و به مدت 1 تا2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب هم شود.

۵- پس از مدت زمان لازم همبرگر را روی آتش ذغال یا تابه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا برشته شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود.

۶- وقتی طرف دوم را روی حرارت قرار میدهید در پایان پخت یک تا دو ورقه پنیر چدار روی همبرگر قرار دهید تا پنیر نیمه آب شود.

۷- داخل نان همبرگر را با کاهو ، گوجه فرنگی ، خیارشور و … پر کنید و چیز برگر را پس از آماده شدن روی آنها قرار دهید و سس دلخواه بزنید و سرو کنید.

 

سایر نکات

1)در صورت تمایل پنیر چدار را داخل ظرفی آب کرده و بعد از آماده شدن ساندویچ روی آن بریزید(میتوانید پنیر را با سس قرمر هم مخلوط کنید).

2)بهتر است برای تهیه چیز برگر از گوشت قلوه گاه گوسفندی به همراه مقداری دنبه استفاده کنید.

3)توجه داشته باشید که اضافه کردن بیش از حد آرد سوخاری چیز برگر شما را خشک و غیر قابل خوردن میکند(فقط در حدی استفاده کنید که بتوانید به چیزبرگر شکل دهید).

 

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ