طرز تهیه محلبی

مجله اینترنتی گپ مپ

مواد لازم آرد برنج ۳/۴ پیمانه نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه شكر 1.5 پیمانه آب ۱ پیمانه شیر ۷ پیمانه گلاب ۱/۲ پیمانه خلال پسته به مقدار ل

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه محلبی ترکیهﺍﻯ

مواد لازم:

آرد برنج  ۳/۴ پیمانه

نشاسته ذرت  ۱/۴ پیمانه

شكر  1.5 پیمانه

آب  ۱ پیمانه

شیر  ۷ پیمانه

گلاب  ۱/۲ پیمانه

خلال پسته   به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

۱- ابتدا آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در كاسه‌ای مخلوط می‌كنیم تا كاملا گلوله‌های آرد و نشاسته در آب باز شود.

۲- شیر و شكر را در قابلمه‌ای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا شكر در شیر حل شود. 

۳- آن را مرتب هم میزنیم و پس از حل شدن شكر در شیر، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا كاملا محلبی غلیظ شود.

۴-  حرارت را خاموش كرده، گلاب را اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم. محلبی را در كاسه‌های یك‌ نفره یا ظرف مورد نظر ریخته و تا زمان سرو در یخچال خنك می‌كنیم و قبل از سرو با خلال پسته یا میوه دسر را تزیین می‌نماییم.

 

سایر نکات:

محلبی معروف ترین دسر كشور تركیه است

توجه كرده كه از ابتدای قرار دادن ظرف روی حرارت تا انتها این دسر باید هم‌زده شود، در غیر این صورت سریع در قابلمه ته می‌گیرد

می‌توانید قالب سیلیكون یا مخصوص دسر را چرب كرده، محلبی را در قالب ریخته، در یخچال قرار داده تا دسر كاملا ببندد، سپس در ظرف سرو برگردانده تا از قالب جدا شود و تزیین كنید.

 

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ