طرز تهیه شیرینی نخودچی

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدشیرینی نخودچی با پسته در سرآشپز پاپیون   مواد لازم آرد نخودچی    ۳۵۰ گرم پودر شکر     ۲۰۰ گرم کره یا روغن جامد حیوانی   ۲۰۰ گرم پودر هل   &n

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه شیرینی نخودچی

به ادامه مطلب بروید

شیرینی نخودچی با پسته در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

آرد نخودچی    ۳۵۰ گرم

پودر شکر     ۲۰۰ گرم

کره یا روغن جامد حیوانی   ۲۰۰ گرم

پودر هل      ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر پسته      ۱۰۰ گرم

روغن مایع     ۵۰ گرم

 

طرز تهیه

۱- روغن، پودر شکر و پودر هل را با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً نرم و لطیف شود.

۲- آرد نخودچی را کم‌کم اضافه کرده، با همزن برقی می‌زنیم تا خمیر کمی سفت شود. سپس به اضافه کردن آرد نخودچی ادامه می‌دهیم ولی با قاشق آن را هم می‌زنیم و در نهایت با دست خمیر را ورز می‌دهیم و آن را برای 24 ساعت در کیسه نایلونی بیرون از یخچال می‌گذاریم تا آماده طبخ شود.

۳- خمیر را به شکل توپ، به اندازه یک فندق بزرگ درمی آوریم. آن را در روغن مایع غلطانده و بعد در پودر پسته می غلطانیم و در سینی فر می چینیم تا آماده طبخ شود.

۴- فر را از نیم ساعت قبل با حرارت 160 درجه سانتیگراد (حرارت متوسط) روشن کرده، سینی را در طبقه بالای فر به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی پخته شود. بعد از پخت، می گذاریم شیرینی کاملاً سرد شود و بعد شیرینیها را در ظرف می چینیم.

۵- شیرینی آماده پذیرایی می باشد. نوش جان.

 

سایر نکات

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه 100 عدد «شیرینی نخودچی با پسته» خواهیم داشت.

دویست گرم کره یا روغن جامد حیوانی، حدوداً معادل یک لیوان روغن جامد.

پنجاه گرم روغن مایع، حدود نصف فنجان.

نصف قاشق چای‌خوری پودر هل. صد گرم پودر پسته حدود ده قاشق غذاخوری.

350 گرم آرد نخودچی، حدود 23 قاشق غذاخوری. حدود ده قاشق غذاخوری پودر شکر، جمعاً معادل 200 گرم.

مقدار کالری موجود در یک عدد شیرینی نخودچی با پسته حدود 53 کیلوکالری می‌باشد.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 1

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ