طرز تهیه شیرینی مشهدی (المانی)

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدطرز تهیه شیرینی مشهدی,طرز تهیه شیرینی المانی,روش درست کردن شیرینی المانی,روش درست کردن شیرینی مشهدی,اموزش درست کردن شیرینی مشهدی,اموزش درست کردن شیرینی المانی,شیرینی المانی,شیرینی مشهدی,

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه شیرینی مشهدی (المانی)

به ادامه مطلب بروید

 

 

مواد لازم

پودر قند   ۱۰۰ گرم

روغن جامد  ۳۰۰ گرم

شربت بار یا عسل گرم.  ۶۰ گرم

شیر   ۶۰ گرم

وانیل   ۱/۴ قاشق چایخوری

تخم مرغ   ۱ عدد

آرد   ۶۰۰ گرم

شیر خشك   ۳۰ گرم

مارمالاد یا ژله مغزی   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱-  روغن و پودر قند را با همزن میزنیم تا نرم و پوك و حجم دار شود.

۲- به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه میكنیم و مواد را مخلوط میكنیم. (نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در حد مخلوط شدن و یكدست شدن كافیست .

۳-  آرد و ( شیر خشك ) رو اضافه میكنیم و با قاشق به آرامی فقط در حد یكدست شدن كامل هم میزنیم نه بیشترخمیر كمی حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در یخچال درست میشه 

۴- خمیر را یکی دو ساعت در نایلون و در یخچال گذاشته تا خنك شود تا بتوان آن را قالب زد.

۵- بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز كرده و با قالب دلخواه قالب بزنید. 

۶- خمیر شیرینی را در سینی فر چیده و وسط نصف شیرینی های قالب خورده را با ته ماسوره یا هر وسیله ای دیگری كه بتوانید در شیرینی حفره ای ایجاد كنید بردارید .

 

۷- سینی حاوی خمیر شیرینی را به مدت 20 دقیقه با حرارت 150 درجه بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممكن است تغییر كند) باید كمی تغییر رنگ دهد و زیر شیرینی ها كمی رنگ بگیرید 

۸- بعد از خنك شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش را تزیین كنید.

 

سایر نکات

 استفاده از عسل بجای شربت بار توصیه میشه هم طعم بهتری به شیرینی میده و هم زحمت درست كردن شربت بار و تنظیم غلظت شربت رو نداریم . 

استفاده از روغن جامد الزامی است اگر روغنتون كمی شل هست اشكالی ندارد ولی از كره و یا مارگارین در خمیر این شیرینی استفاده نكنید

معمولا شیرینی های خشك در همان زمان داده شده با حرارت استاندارد پخته میشوند زمان بیشتر دادن برای پخت شیرینی های خشك باعث خشكی شیرینی میشود و بافت پودری و نرم این شیرینی با حرارت زیاد یا زمان بیشتر دادن برای پخت از بین میرود ( نكته مهم )

 مدت ماندگاری این شیرینی بالاست و حدود یك ماه بدون اینكه در یخچال بگذارید قابل نگهداریه اما در جای سرد منزل نگهداری بشه و در ظروف در بسته ترجیجا یكبار مصرف

بعد از اضافه كردن عسل و شیر و تخم مرغ و .... خیلی كم مواد رو هم بزنید در حد مخلوط شدن كافیست همزدن زیادی امكان داره خمیرتون به روغن بیفته 

 

 


لایک : 1

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ