طرز تهیه شنیسل ماهی

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدشنسیل ماهی در سرآشپز پاپیون   مواد لازم ماهی (فیله بزرگ و بدون استخوان) ۴ قطعه شیر ۱/۴ لیوان آرد سفید ۱/۴ لیوان تخم مرغ ۱ عدد آرد سوخاری ۱/۲ لیوان پودر سیر ۱/۲ قاشق چای

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه شنیسل ماهی

به ادامه مطلب بروید

شنسیل ماهی در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

ماهی (فیله بزرگ و بدون استخوان) ۴ قطعه

شیر ۱/۴ لیوان

آرد سفید ۱/۴ لیوان

تخم مرغ ۱ عدد

آرد سوخاری ۱/۲ لیوان

پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری

زعفران (آب كرده و غلیظ) ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- ابتدا فیله های مرغ را شسته و داخل آبكش قرار دهید تا آب آن كاملا برود. آرد سفید ،پودر سیر ، نمک و فلفل را مخلوط كنید تا یكدست شوند ، تخم مرغ را داخل کاسه ای دیگر بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند.

۲- سپس زعفران را به آن بیفزایید و آن را بزنید تا یكدست شود.

داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود 

۳- فیله های ماهی را به نوبت داخل شیر بزنید سپس در مخلوط آرد بغلتانید ، در مرحله بعدی فیله های ماهی را داخل تخم مرغ بزنید سپس داخل آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ بگذارید تا سرخ شوند.

۴- پس از اینکه یک طرف طلایی شد ماهی ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود.

 

سایر نکات

در صورت تمایل به جای شیر از مقداری آبلیمو استفاده كنید

میتوانید شنیسل را تنها با آرد سوخاری،تخم مرغ،آبلیمو و پودر سیر تهیه كنید

بهتر است شنیسل در روغن زیتون سرخ شود

روغن باید كاملا داغ باشد تا شنیسل روغن زیادی به خود نگیرد.

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ