مجله اینترنتی گپ مپ
به ادامه مطلب برویدشنسیل ماهی در سرآشپز پاپیون مواد لازم ماهی (فیله بزرگ و بدون استخوان) ۴ قطعه شیر ۱/۴ لیوان آرد سفید ۱/۴ لیوان تخم مرغ ۱ عدد آرد سوخاری ۱/۲ لیوان پودر سیر ۱/۲ قاشق چای

به ادامه مطلب بروید
شنسیل ماهی در سرآشپز پاپیون
مواد لازم
ماهی (فیله بزرگ و بدون استخوان) ۴ قطعه
شیر ۱/۴ لیوان
آرد سفید ۱/۴ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری ۱/۲ لیوان
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
زعفران (آب كرده و غلیظ) ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا فیله های مرغ را شسته و داخل آبكش قرار دهید تا آب آن كاملا برود. آرد سفید ،پودر سیر ، نمک و فلفل را مخلوط كنید تا یكدست شوند ، تخم مرغ را داخل کاسه ای دیگر بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند.
۲- سپس زعفران را به آن بیفزایید و آن را بزنید تا یكدست شود.
داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود
۳- فیله های ماهی را به نوبت داخل شیر بزنید سپس در مخلوط آرد بغلتانید ، در مرحله بعدی فیله های ماهی را داخل تخم مرغ بزنید سپس داخل آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ بگذارید تا سرخ شوند.
۴- پس از اینکه یک طرف طلایی شد ماهی ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود.
سایر نکات
در صورت تمایل به جای شیر از مقداری آبلیمو استفاده كنید
میتوانید شنیسل را تنها با آرد سوخاری،تخم مرغ،آبلیمو و پودر سیر تهیه كنید
بهتر است شنیسل در روغن زیتون سرخ شود
روغن باید كاملا داغ باشد تا شنیسل روغن زیادی به خود نگیرد.
منبع :سرآشپز پاپیون
دریافت کنید :
http://pchef.ir