close
چت روم
طرز تهیه سویا برگر_گیاهی

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدسویا برگر (گیاهی)    مواد لازم زعفران  (آبكرده و غلیظ)   ۱ قاشق غذاخوری سماق  ۱ قاشق غذاخوری آرد سوخاری  ۱ قاشق غذاخوری آرد  ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ  ۲ عدد سبزی (شامل جعفری و شوید ساطوری شده)   ۱ پیمانه پیاز  ۲ عدد سویا  ۲۰۰ گرم نمک و فلفل   به مقدار لازم   طرز تهیه ۱- ابتدا سویا را با آب ولرم شسته و بعد داخل آب در حال جوش بریزید و مقداری نمك به آن افزوه و بعد از چند دقیقه آبكش كرده و آب اضافی آن را با دست بگیرید. …

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه سویا برگر_گیاهی

به ادامه مطلب بروید

سویا برگر (گیاهی) 

 

مواد لازم

زعفران  (آبكرده و غلیظ)   ۱ قاشق غذاخوری

سماق  ۱ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری  ۱ قاشق غذاخوری

آرد  ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ  ۲ عدد

سبزی (شامل جعفری و شوید ساطوری شده)   ۱ پیمانه

پیاز  ۲ عدد

سویا  ۲۰۰ گرم

نمک و فلفل   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- ابتدا سویا را با آب ولرم شسته و بعد داخل آب در حال جوش بریزید و مقداری نمك به آن افزوه و بعد از چند دقیقه آبكش كرده و آب اضافی آن را با دست بگیرید. 

۲- پیاز را پوست كنده و بشویید و به همراه سویا ،سماق،نمك،فلفل و سایر ادویه های دلخواه 2بار چرخ كنید.بعد از چرخ كردن مواد را خوب مخلوط كرده و ورز دهید و تخم مرغ ها را تک تک داخل آن بشکنید و با دست مجدد ورز دهید تا مواد خوب ترکیب شوند.

۳-  آرد سوخاری ، آرد سفید ، جعفری و شوید ساطوری شده و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید و حدود 15 دقیقه کامل مخلوط را ورز دهید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کنند. 

۴- به اندازه یک گردو از مخلوط بردارید و آن را به ضخامت حداکثر 1 سانتیمتر در کف دستتان صاف کنید و داخل روغن و با حرارت بسیار ملایم هر دو روی آن را سرخ کنید.

 

سایر نکات

1)بدلیل استفاده از سویا و عدم وجود چربی بافت مینی برگر کمی شکننده است و نمیتوانید آن را مانند برگرهایی که با گوشت تهیه میشود قالب بزنید . 

2)میتوانید برای انسجام بیشتر از مخلوط مساوی گوشت چرخ کرده و سویا نیز استفاده کنید ولی اگر اندازه ها را درست رعایت کنید و مخلوط را کاملا ورز دهید ، برای انسجام بیشتر بافت مینی برگر نیازی به گوشت چرخ کرده یا تخم مرغ اضافه نخواهد بود. 

3)بهتر است پیاز را رنده بزنید و بعد آب آن را گرفته و بعد به مواد اضافه كنید تا مواد كمتر شكننده شود. 

4)ابتدا 1 عدد تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و اگر احساس کردید که نیاز به تخم مرغ بیشتر دارد ، تخم مرغ دوم یا بیشتر را نیز اضافه کنید. 

5)دقت کنید که در زمان سرخ کردن مینی برگر ها حرارت زیر تابه بسیار ملایم باشد چون به دلیل استفاده از آرد سوخاری مینی برگرها زود میسوزند ( استفاده از آرد سوخاری به دلیل منسجم تر شدن بافت مینی برگر است ). 

6)پس از اضافه کردن تخم مرغ ها به هیچ وجه برای ورز دادن مخلوط از همزن برقی یا میکسر استفاده نکنید ، اگر میترسید که مینی برگرها موقع سرخ شدن در روغن وا بروند به اندازه 1 قاشق غذا خوری شیر به مخلوط اضافه کنید و کاملا ورز دهید تا شیر به داخل مواد برود ، در صورت تمایل قبل از سرخ کردن مواد ، میتوانید کمی پنیر چدار رنده شده را نیز با مواد مخلوط کنید. 

 

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ