مجله اینترنتی گپ مپ
مواد لازم گوشت چرخ کرده (بدون چربی-ترجیحا گوساله ) ۴۵۰ گرم پیاز متوسط( خرد شده) ۱ عدد فلفل دلمه ای کوچک( خرد شد

به ادامه مطلب بروید
مواد لازم
گوشت چرخ کرده (بدون چربی-ترجیحا گوساله ) ۴۵۰ گرم
پیاز متوسط( خرد شده) ۱ عدد
فلفل دلمه ای کوچک( خرد شده) ۱ عدد
کرفس (خرد شده ) ۱ ساقه
هویج متوسط( خرد شده) ۱ عدد
سیر ریز (خرد شده) ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی( پخته ریز خرد شده و جوشیده (همراه با آب آن) ): ۴۰۰ گرم
آب ۲-۳ لیوان
سس اسپاگتی ۴۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
ادویه ایتالیایی (ترکیبی از اورگانو، ریحان، فلفل قرمز، رزماری و گاهی پودر سیر) ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل قرمز به مقدار لازم
اسپاگتی (پاستای رشته ای) خشک، اسپاگتیها را به قطعات کوچک بشکنید ۶۰ گرم
طرز تهیه
۱- گوشت، پیاز، فلفل سبز، کرفس، هویج و سیر را در یک قابلمه بزرگ و بر روی حرارت متوسط بپزید تا سبزیجات نرم شده و گوشت تغییر رنگ دهد. مواد را به طور مرتب بهم بزنید. سپس چربیهای اضافه آن را بگیرید.
۲- گوجه فرنگیهای جوشیده را همراه با آب آن به این مخلوط اضافه کنید. آب، سس اسپاگتی، شکر، ادویه ایتالیایی، پودر فلفل و فلفل قرمز را نیز به مواد بیافزایید. مخلوط را به دمای جوش برسانید.
۳- اسپاگتی را اضافه کرده، سپس حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی بجوشند. درب قابلمه را نبندید و بگذارید مواد داخل آن به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که اسپاگتی نرم و پخه شود، بجوشد. سپس سوپ را در کاسه های مورد نظر کشیده و سرو کنید.

دستگاه دلمه پیچ، وسیله ای فوق العاده برای آشپزخانه. در عرض چند ثانیه دلمه هایی زیبا و یکنواخت درست کنید. دارای برگه راهنمای فارسی. بهترین هدیه برای کد بانوی ایرانی...