طرز تهیه سوسیس تند گیاهی ایتالیایی

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدطرز تهیه سوسیس تند گیاهی ایتالیایی,طرز تهیه سوسیس گیاهی,روش درست کردن سوسیس گیاهی,چگونه سوسیس گیاهی درست کنیم,سوسیس گیاهی,طرز درست کردن سوسیس گیاهی,اموزش درست کردن سوسیس گیاهی,اموزش غذاهای ایتالیایی,اموزش غذاهای ملل,روش درست کردن غذاهای سالم,اموزش درست کردن غذاهای تند,غذای تند,غذاهای ایتالیایی,

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه سوسیس تند گیاهی ایتالیایی

به ادامه مطلب بروید

مواد لازم

برای ادویه مخلوط

 

1 ½ قاشق چایخوری. پودر سیر

1 ½ قاشق چایخوری. رازیانه، خرد

½ قاشق چایخوری. فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری. نمک

1 ½ قاشق چایخوری. فلفل قرمز شیرین

1 ½ قاشق چایخوری. فلفل قرمز دودی

½ قاشق چایخوری. تکه های فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری. پونه کوهی

1/8 قاشق چایخوری. فلفل شیرین

 

مواد لازم برای سوسیس

2 قاشق چایخوری. + 2 قاشق چایخوری. روغن زیتون

1 قارچ فنجان، خرد شده

¼ فنجان پیاز، ریز خرد شده

1 سیر میخک، و ساییده

2 فنجان پخته شده و یا 1/15 اونس. می توانید از نخود چشم سیاه، خشک و شستشو

1 TBS. آفتاب خشک رب گوجه فرنگی

¼ فنجان مخمر تغذیهای

½ فنجان آرد برنج قهوه ای

1 قاشق چایخوری. صمغ زانتان

3 TBS. از فاقد گلوتن، سس Worcestershire وگان

چند قطره از مایع دود (اختیاری)

 

طرز تهیه

ادویه مخلوط را اماده و کنار میگزاریم

دو قاشق چایخوری روغن زیتون و روغن سرخ کرنی را به همراه پیاز قارچ و سیر را

درظرف ریخته و روی حرارت کتری میگزاریم تا نرم شوند و بعد از این که نرم شد کنار میگزاریم تا سرد شود

در یک کاسه بزرگ نخود چشم سیاه را ریخته و لِه میکنیم.شما میتوانید با چنگال و یا با دست این کار را انجام دهید.اگر این کار را با مخلوط کن یا ها هر وسیله برقی دیگر انجام میدهید دقت کنید که بیش از حد لِه نشود نباید پوره مانند شود.سپس رب گوجه فرنگی، مخمر تغذیهای، مخلوط ادویه و آرد برنج قهوه ای اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.ترشح صمغ زانتان را اضافه و خوب مخلوط کنید.

مخلوط سیر و پیاز و قارچ که حالا سرد شده را درون کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید حالا سس Worcestershire را به مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید.اگر از دود مایع استفاده میکنید بشتر هم بزنید.

مخلوط را به چهار بخش مساوی تقسیم کنید و با دست به شکل سوسیس در بیاورید و داخل فویل بزارید.سوسیس ها را در یک طوری فلزی بگزارید و روی یک قابلمه پر از اب در حال جوش بگزارید و در قابلمه را بزارید و به مدت ١۵-٢۰ دقیقه بزارید در قابلمه بماند. و یک شب در یخچال بگزارید.

بعد از یک شب سوسیس ها را بیرون بیاورید سرخ یا کباب کنید و با سس خرد و فلفل سرخ شده و پیاز میل کنید.


لایک : 1

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ