طرز تهیه سمبوسه

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدطرز تهیه سمبوسه,روش درست کردن سمبوسه,اموزش درست کردن سمبوسه,سمبوسه,Samosa,طرز تهیه انواع سمبوسه,

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه سمبوسه

به ادامه مطلب بروید

 

 

مواد لازم

گوشت چرخ کرده  ۵۰۰ گرم

پیاز درشت  ۱ عدد

فلفل درشت دلمه  ۲ عدد

سیب زمینی  ۵۰۰ گرم

روغن   به مقدار لازم

سبزی دلمه  ۱ کیلو گرم

نمک و فلفل سیاه   به مقدار لازم

نان لواش  ۲۰ عدد

آرد  ۳ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

۱- فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید .

۲- سیب زمینی ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه بیفزایید . 

۳- نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند . 

۴- نان لواش را مربع یا سه گوش ببرید و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید .

۵- برای آن که لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با کمی آب حل کنید ، به طوری که مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانید . 

۶- لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید .

 

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ