طرز تهیه رشته خوشکار

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب بروید    مواد لازم   آرد برنج   ۲ پیمانه مغز هل ساییده شده   به مقدار لازم  گردو خرد شده  ۱۰۰ گرم آب   5.5 پیمانه پودر زنجبیل در صورت تمایل   به مقدار لازم شکر   1.5 پیمانه دارچین   ۱ قاشق مربا خوری روغن مایع    به مقدار لازم   طرز تهیه ۱- برای تهیه شربت رشته خوشکار، ابتدا آب و شکر را مخلوط كنید و روی حرارت قرار داده  تا قوام بیاید.  ۲- آن را از روی حرارت بردارید و پودر دارچین را به آن اضافه كنید. …

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه رشته خوشکار

به ادامه مطلب بروید

 

 

مواد لازم

 

آرد برنج   ۲ پیمانه

مغز هل ساییده شده   به مقدار لازم

 گردو خرد شده  ۱۰۰ گرم

آب   5.5 پیمانه

پودر زنجبیل در صورت تمایل   به مقدار لازم

شکر   1.5 پیمانه

دارچین   ۱ قاشق مربا خوری

روغن مایع    به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- برای تهیه شربت رشته خوشکار، ابتدا آب و شکر را مخلوط كنید و روی حرارت قرار داده  تا قوام بیاید. 

۲- آن را از روی حرارت بردارید و پودر دارچین را به آن اضافه كنید. 

۳- مغز گردو، هل، شکر و در صورت تمایل کمی پودر زنجبیل را با هم مخلوط كنید به حدی که چسبندگی میان آن‌ها ایجاد شود.

۴- برای تهیه خمیر رشته خوشکار، ابتدا آب و آرد برنج را با یکدیگر مخلوط كنیدو چند ساعتی آن را کنار بگذارید

۵- آب اضافی روی آرد را به آرامی خالی كنید. 

۶- مایه را در ظرف مخصوص شانه خوشکار بریزید (این وسیله از شش سوراخ بلند استوانه ای تشکیل شده است).

۷- یک سینی را روی حرارت متوسط قرار دهید و با پارچه تمیزی آن را با کمی روغن چرب كنید. 

۸- انگشتان را روی تک‌تک سوراخ‌های شانه بگذارید و آن را روی سینی قرار داده و یکباره انگشتان را بردارید تا مانند زولبیا دور تا دور و وسط سینی را طرحی از خطوط باریک درست شود. (می توانید از یک آبکش کوچک با سوراخ های ریز هم استاده کنید.)

۹- بعد از چند ثانیه آن را بردارید و روی پارچه تمیزی قرار دهید. 

۱۰- بلافاصله چهار گوشه آن را به داخل تا كنید و یک قسمت را روی قسمت بعدی بیاورید.

۱۱- از مایه مغز گردو، روی یک سمت از آن بریزید و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا شده است، روی آن بیاورید و با کناردست‌ اطراف آن را بچسبانید. با تمام مواد این كار را انجام دهید.

۱۲- روغن مایع را در یک تابه داغ كرده و رشته خوشکارها را در روغن بیندازید تا سرخ و طلایی شوند. 

۱۳- هر یک از رشته خوشکارها را از روغن خارج نموده و در شربت بغلطانید و در ظرف مناسبی بچینید.  

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ