طرز تهیه دسر پان اسپانیا

مجله اینترنتی گپ مپ

مواد لازم گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه آرد ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ لیوان شیر ۱ لیتر نشاسته ۲ قاشق غذاخوری وانیل

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه دسر پان اسپانیا

به ادامه مطلب بروید

 

 

مواد لازم

 گردو خرد شده  ۱/۲ پیمانه

 آرد  ۱/۲ پیمانه

 تخم مرغ   ۲ عدد

شکر   ۱ لیوان

شیر  ۱ لیتر

نشاسته  ۲ قاشق غذاخوری

وانیل  ۱/۲ قاشق چایخوری

کره  ۵۰ گرم

بیسکویت  ۱-۲ بسته

کاکائو  ۳ قاشق غذاخوری

خامه  ۱۵۰ گرم

 

طرز تهیه

۱- تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.

۲- شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.

۳- آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.

۴- این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.

۵- در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.

۶- خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.

۷- دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند .

۸- ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین می کنیم.

 

سایر نکات

 اگر دوست دارید کرم را در 2 طعم درست کنید قبل از اضافه کردن پودر کاکائو به قابلمه شیر مواد را 2 قسمت کنید و به

1 قسمت آن 3 ق س پودر کاکائو اضافه کنید و مقدار کره /وانیل و خامه را هم نصف کرده و به هر قابلمه بصورت جداگانه اضافه کنید.

 

 

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ