طرز تهیه دسر خامه ای به شکل کفشدوزک

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب بروید  مواد لازم   بیسکوییت لیدی فینگر   ۴۰۰ گرم آب(ولرم)   ۲ لیوان پودر قهوه  ۲ قاشق سوپ خوری خامه  ۲۰۰ گرم خامه شکلاتی  ۱۵۰ گرم  پنیر لبنه(یا پنیر خامه ای بدون نمک یا خامه ترش)   ۱۰۰ گرم پودر کاکائو  ۵۰ گرم خرده شکلات  ۱ بسته اسمارتیز (قهوه ای)    کمی   طرز تهیه ۱- یک کاسه گرد گود کوچک بردارید. ابتدا لیدی فینگر های نرم شده در قهوه و آب ولرم را در کاسه بچینید. زیر آن یک ورقه پوشش پلاستیکی قرار دهید. ۲- خامه شکلاتی…

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه دسر خامه ای به شکل کفشدوزک

به ادامه مطلب بروید

 

مواد لازم

 

بیسکوییت لیدی فینگر   ۴۰۰ گرم

آب(ولرم)   ۲ لیوان

پودر قهوه  ۲ قاشق سوپ خوری

خامه  ۲۰۰ گرم

خامه شکلاتی  ۱۵۰ گرم

 پنیر لبنه(یا پنیر خامه ای بدون نمک یا خامه ترش)   ۱۰۰ گرم

پودر کاکائو  ۵۰ گرم

خرده شکلات  ۱ بسته

اسمارتیز (قهوه ای)    کمی

 

طرز تهیه

۱- یک کاسه گرد گود کوچک بردارید. ابتدا لیدی فینگر های نرم شده در قهوه و آب ولرم را در کاسه بچینید. زیر آن یک ورقه پوشش پلاستیکی قرار دهید.

۲- خامه شکلاتی و پنیر لبنه را مخلوط کنید.

۳- آن را روی لیدی فینگر ها بریزید.

۴- سپس یک لایه دیگر لیدی فینگر بچینید و با خامه و پنیر پر کنید.

۵- یک لایه نازک پودر کاکائو بپاشید.

۶- کفشدوزک را یک ساعت در یخچال قرار دهید .خامه زده شده را با رنگ قرمز خوراکی مخلوط کنید.

۷- کیک را از یخچال بیرون بیاورید و از ظرف خارج کنید و برعکس داخل بشقاب قرار دهید.

۸- روی کل آن خامه قرمز بمالید .دو تکه شکلات در گوشه ها قرار دهید که جای صورت را بگیرند.

۹- با خامه زده شده چشم ها را درست کنید و یک تکه شکلات وسط هر کدام بگذارید .با اسمارتیز های شکلاتی خال های روی کفشدوزک را درست کنید .آنتن ها را از شکلات درست کنید و کار بگذارید.

 

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ