close
نازچت
طرز تهیه خورشت قیمه

مجله اینترنتی گپ مپ

خورشت قیمه یکی از غذاهای مرسوم برای نذری دادن در روزهای محرم به شمار می رود. از این رو، برای آن دسته از افرادی که با روش تهیه آن آشنایی ندارند، در ادامه دستور پخت را نوشته ایم. امید که مورد توجهتان قرار بگیرد.مواد لازم (۴ – ۶ نفر) ۳۵۰ گرم گوشت گوسفند / گوساله نصف پیمانه لپه ۲ عدد…

آگهی آگهی

طرز تهیه خورشت قیمه

خورشت قیمه یکی از غذاهای مرسوم برای نذری دادن در روزهای محرم به شمار می رود. از این رو، برای آن دسته از افرادی که با روش تهیه آن آشنایی ندارند، در ادامه دستور پخت را نوشته ایم. امید که مورد توجهتان قرار بگیرد.

مواد لازم (۴ – ۶ نفر)

  • ۳۵۰ گرم گوشت گوسفند / گوساله
  • نصف پیمانه لپه
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن
  • ۱ حبه سیر
  • نصف قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
  • ۲ عدد گوجه فرنگی متوسط
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ عدد لیمو عمانی
  • ۱ قاشق چایخوری گلاب
  • ۳ پیمانه آب
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • نمک

برای سیب‌زمینی:

  • ۱ عدد سیب زمینی بزرگ
  • روغن سرخ کردنی
  • نمک
  • نوک قاشق زردچوبه

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را پوست کنده و ریز خرد کنید.
دروغ قابلمه مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. پیازهای خرد شده را در قابلمه ریخته و سرخ کنید تا سبک شوند.
در این فاصله، سیر را رنده کنید و لپه ها را بشویید.
بعد از طلایی شدن پیازها، گوشت را ریخته و دو دقیقه تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. سیر رنده شده را نیز بیفزایید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.
در این مرحله باید پودر زردچوبه را بیفزایید.
گوجه فرنگی ها را رنده کرده و درون قابلمه بریزید. به مدت ۵ تا ۶ دقیقه بپزید تا آب آن ها تبخیر شود.
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را بیفزایید و تفت دهید.
پاپریکا و فلفل سیاه را افزوده و تفت دهید.
لیمو عمانی ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون یک لیوان آب جوشیده بیندازید. سپس روی لیوان را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید.
در این مرحله باید لپه های شسته و خیس شده را به قابلمه اضافه کنید. ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.
نمک و پودر دارچین را بیفزایید و هم بزنید.
۳ پیمانه آب را درون قابلمه بریزید.
لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کرده و درون خورشت بریزید.
در قابلمه را گذاشته و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.
در این فاصله سیب زمینی را پوست کنده، خلالی کنید. سپس در روغن زیاد، با حرارت زیاد به همراه نمک و کمی زردچوبه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.
قیمه را درون ظرف دلخواه کشیده، سیب زمینی سرخ کرده را در کنار آن قرار دهید.
این خورشت را با پلوی دم کشیده سرو کنید.


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ