طرز تهیه ترشی انار

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب بروید  مواد لازم لبوی پخته و رنده شده  ۵۰۰ گرم دانه انار   ۱ کیلو گرم آب انار  ۱ لیتر سرکه انار یا سرکه لبو یا سرکه انگور   ۱ لیوان پودر گلپر   ۱ قاشق غذاخوری پودر گشنیز  ۲ قاشق غذاخوری سیاه دانه   ۲ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز   ۱ قاشق چایخوری نمک   به مقدار لازم   طرز تهیه ۱- انار را دانه کرده و با اندازه 1/2 قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه می کنید. دانه های انار و نمک را به مدت 5 تا 6 ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری کنید تا نرم…

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه ترشی انار

به ادامه مطلب بروید

 

مواد لازم

لبوی پخته و رنده شده  ۵۰۰ گرم

دانه انار   ۱ کیلو گرم

آب انار  ۱ لیتر

سرکه انار یا سرکه لبو یا سرکه انگور   ۱ لیوان

پودر گلپر   ۱ قاشق غذاخوری

پودر گشنیز  ۲ قاشق غذاخوری

سیاه دانه   ۲ قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز   ۱ قاشق چایخوری

نمک   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- انار را دانه کرده و با اندازه 1/2 قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه می کنید. دانه های انار و نمک را به مدت 5 تا 6 ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری کنید تا نرم شوند.

۲- لبو را شسته و با پوست بپزید. بعد از پخت پوست آن را بگیرید و وقتی سرد شد آن را رنده کنید. 

۳- داخل ظرف سرکه و آب انار بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد.

۴- لبو و دانه های انار را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت بردارید و زمان دهید تا سرد شود. 

۵- بعد از سرد شدن ادویه ها را اضافه کنید و در ظرف دربسته در یخچال بگذارید . 

۶- این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.

 

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ