طرز تهیه ترشی انار

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدطرز تهیه ترشی انار,اموزش درست کردن ترشی انار,روش درست کردن ترشی انار,ترشی انار,

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه ترشی انار

به ادامه مطلب بروید

 

مواد لازم

لبوی پخته و رنده شده  ۵۰۰ گرم

دانه انار   ۱ کیلو گرم

آب انار  ۱ لیتر

سرکه انار یا سرکه لبو یا سرکه انگور   ۱ لیوان

پودر گلپر   ۱ قاشق غذاخوری

پودر گشنیز  ۲ قاشق غذاخوری

سیاه دانه   ۲ قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز   ۱ قاشق چایخوری

نمک   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- انار را دانه کرده و با اندازه 1/2 قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه می کنید. دانه های انار و نمک را به مدت 5 تا 6 ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری کنید تا نرم شوند.

۲- لبو را شسته و با پوست بپزید. بعد از پخت پوست آن را بگیرید و وقتی سرد شد آن را رنده کنید. 

۳- داخل ظرف سرکه و آب انار بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد.

۴- لبو و دانه های انار را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت بردارید و زمان دهید تا سرد شود. 

۵- بعد از سرد شدن ادویه ها را اضافه کنید و در ظرف دربسته در یخچال بگذارید . 

۶- این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.

 

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ