طرز تهیه تارت شلیل

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدطرز تهیه تارت شلیل,اموزش درست کردن تارت شلیل,روش درست کردن تارت شلیل,تارت شلیل,

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه تارت شلیل

به ادامه مطلب بروید

 

 

مواد لازم

 

شکر  ۱/۳ پیمانه

شلیل یا شبرنگ  ۵ عدد

خمیر هزار لا  ۱ ورق

ژله انگور قرمز  ۲ قاشق غذاخوری

آرد  ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

۱- فر را از قبل روی دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر هزارلا را روی میز کار آرد پاشی شده قرار داده؛ آن را به شکل مستطیل 30 در 35 سانتی‌متری باز کنید. لبه‌های آن را ببرید تا صاف شود.

۲- سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیر را روی آن قرار دهید. با یک کارد تیز، روی خمیر یک حاشیه 2 سانتی‌متری ایجاد کنید. با استفاده از چنگال داخل حاشیه را با فاصله‌های 1 سانتی‌متری سوزن سوزنی کنید. 2 قاشق‌چای‌خوری شکر را روی حاشیه خمیر بپاشید و در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود؛ حدود 10 دقیقه کافی است یا اگر می‌خواهید برای 1 روز نگه دارید، روی آن سلفون بکشید.

۳- خمیر خنک شده را در فر بپزید تا زمانی که پف کرده و قهوه‌ای طلایی شود، (10 تا 15 دقیقه). در همین حال، شلیل‌ها را نصف کرده، هسته آن‌ها را در آورید و به ورقه‌هایی به ضخامت 2 سانتی‌متر ببرید و در کاسه‌ای بزرگ، با 1 قاشق غذاخوری آرد و باقی شکر و نمک مخلوط کنید.

۴- 2 قاشق پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید و برای مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد.

۵- با یک چنگال خمیر داخل حاشیه را فشار دهید تا صاف شود؛ شلیل را یک ردیف در آن بچینید (یا شلیل را به‌صورت یک تپه بریزید و سپس صاف پخش کنید).

۶- فویل را به‌صورت خیمه و شل، روی آن قرار داده و در فر بگذارید تا زمانی که شلیل‌ها نرم شوند (حدود 10 دقیقه).

۷- ژله را با قلم‌مو روی شلیل‌ها بمالید و برای 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. برای سرو کردن آن را به 8 قسمت ببرید

 

سایر نکات

مالیدن یک لایه ژله روی میوه‌های تارت، کمک می‌کند تا هم تارت خوشمزه‌تر شود و هم میوه‌های روی تارت خشک نشوند

تهیه خمیر هزار لا در قسمت نان و خمیر مشاهده کنید

 


لایک : 1

مطالب مرتبط

نظرات

esi         1394/7/27 - 16:03
خیلی خوشمزست
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ