طرز تهیه بیفتک

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدطرز تهیه بیفتک,روش درست کردن بیفتک,اموزش درست کردن بیفتک,بیفتک,bifteck,

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه بیفتک

به ادامه مطلب بروید

بیفتک 

 

مواد لازم

کره  ۲۵۰ گرم

برگ بو  ۴ عدد

رب گوجه  ۱ قاشق سوپ خوری

فلفل ونمک   به مقدار لازم

پیازخرد وسرخ شده   ۲ عدد

گوشت بی استخوان گوساله  ۷۵۰ گرم

سیب زمینی آب پزوسرخ شده  ۵۰۰ گرم

 

طرز تهیه

۱- گوشت را به اندازه کف دست ، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود . 

۲-  با حرارت ملایم کمی سرخ کنید. پیاز سرخ شده را به همراه یک لیوان آب روی گوشت ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد .

۳- بعد از یک ساعت نمک ، فلفل و برگ بو را به گوشت اضافه کنید. اگر گوشت نپخته بود ، دوباره یک لیوان آب گرم روی ترکیب بریزید ، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد . 

۴- رب گوجه را در کره کمی تفت داده و آخر کار روی گوشت بدهید . سیب زمینی ها را پخته وقاچ شده را با کمی کره سرخ کرده وبا سبزیجات مختلف غذا را تزیین وسرو کنید.

۵- شما می توانید سیب زمینی هارا در فر هم کباب کرده  دراین صورت از روغن کمتری استفاده می شود.

 

 


لایک : 1

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ