مجله اینترنتی گپ مپ
به ادامه مطلب برویدبادام سوخته مواد لازم بادام خام ۱ پیمانه شکر ۱ پیمانه کره ۱۵ گرم آب ۱/۳ پیمانه طرز تهیه ۱- در یک قابلمه کوچک نصف پیمانه شک

به ادامه مطلب بروید
بادام سوخته
مواد لازم
بادام خام ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
کره ۱۵ گرم
آب ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه
۱- در یک قابلمه کوچک نصف پیمانه شکر را با آب مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و دائم هم بزنید تا شکر در آب به خوبی حل شود.
۲- حالا بادام ها را به این محلول اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب بخار شود و شکرها به بادام ها چسبیده، آب نباتی شوند.
۳- در این جا حرارت را خاموش کرده، بادام های شکری را در الک ریخته و تکان دهید تا شکرهای اضافی شان گرفته شود، بعد بادام ها را در سینی بریزید تا خنک شوند.
۴- در قابلمه ای دیگر باقیمانده شکر را با کره روی حرارت بگذارید و دائم هم بزنید تا شکر به صورت کارامل درآید.
۵- وقتی مخلوط کشدار و کاراملی رنگ شد، بادام های شیرین را به شکر کاراملی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۶- زمان نگه داشتن روی حرارت به سلیقه شما بستگی دارد، هر چه مدت زمان بیشتر باشد شکر حالت سوخته تری پیدا میکند.
۷- وقتی رنگ بادام سوخته ها به شکل دلخواه درآمد آنها را از حرارت بردارید و بلافاصله روی سینی ای که از قبل چرب کرده اید بریزید و با کمک یک قاشق بادام ها را از یکدیگر جدا کنید.