طرز تهیه آکاراجه

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدطرز تهیه اکاراجه,روش درست کردن اکاراجه,اموزش درست کردن اکاراجه,اکاراجه,

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه آکاراجه

به ادامه مطلب بروید

 

 

مواد لازم

لوبیا چشم بلبلی  ۵۰۰ گرم

میگوی خشک  ۱/۲ پیمانه

پیاز ریز خرد شده  ۳/۴ پیمانه

سیر رنده شده  ۲ حبه

نمک و فلفل   به مقدار لازم

روغن   به مقدار لازم

مواد میانی:  

میگو خرد شده  ۱/۲ پیمانه

پیاز رنده شده  ۳/۴ پیمانه

زنجبیل رنده شده  ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز تند   به مقدار لازم

روغن زیتون  ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- ابتدا لوبیا چشم بلبلی را یک شب خیس کنید و سپس پوست آنها را بکنید . میگو را نیز پوست بکنید و تمیز کنید و بشویید . سپس تمامی مواد را داخل غذاساز ریخته و به یک مایه نرم بدل کنید . نمک و فلفل اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود . 

۲- اکنون از آن به اندازه یک نارنگی معمولی برداشته و در کف دست ( و با کمی آب ) کوفته درست کنید . آن ها را داخل روغن فراوان غوطه ور کنید تا کاملا طلایی و سرخ شوند . 

۳- سپس آنها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی جذب شود . حال مواد میانی را با روغن زیتون در یک تابه کمی تفت دهید نا نرم شوند و بعد نمک و فلفل آنرا اندازه کرده و بخار دهید تا زیردندان نیایند . بعد کناره آنها را کمی چاک دهید و مواد را داخل آن قرار دهید .

 

سایر نکات

شما میتوانید برای داخل و مواد میانی آن , از مواد دلخواه خود استفاده کنید .

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ