طرز تهیه آکاراجه

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب بروید    مواد لازم لوبیا چشم بلبلی  ۵۰۰ گرم میگوی خشک  ۱/۲ پیمانه پیاز ریز خرد شده  ۳/۴ پیمانه سیر رنده شده  ۲ حبه نمک و فلفل   به مقدار لازم ر

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه آکاراجه

به ادامه مطلب بروید

 

 

مواد لازم

لوبیا چشم بلبلی  ۵۰۰ گرم

میگوی خشک  ۱/۲ پیمانه

پیاز ریز خرد شده  ۳/۴ پیمانه

سیر رنده شده  ۲ حبه

نمک و فلفل   به مقدار لازم

روغن   به مقدار لازم

مواد میانی:  

میگو خرد شده  ۱/۲ پیمانه

پیاز رنده شده  ۳/۴ پیمانه

زنجبیل رنده شده  ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز تند   به مقدار لازم

روغن زیتون  ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- ابتدا لوبیا چشم بلبلی را یک شب خیس کنید و سپس پوست آنها را بکنید . میگو را نیز پوست بکنید و تمیز کنید و بشویید . سپس تمامی مواد را داخل غذاساز ریخته و به یک مایه نرم بدل کنید . نمک و فلفل اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود . 

۲- اکنون از آن به اندازه یک نارنگی معمولی برداشته و در کف دست ( و با کمی آب ) کوفته درست کنید . آن ها را داخل روغن فراوان غوطه ور کنید تا کاملا طلایی و سرخ شوند . 

۳- سپس آنها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی جذب شود . حال مواد میانی را با روغن زیتون در یک تابه کمی تفت دهید نا نرم شوند و بعد نمک و فلفل آنرا اندازه کرده و بخار دهید تا زیردندان نیایند . بعد کناره آنها را کمی چاک دهید و مواد را داخل آن قرار دهید .

 

سایر نکات

شما میتوانید برای داخل و مواد میانی آن , از مواد دلخواه خود استفاده کنید .

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ