close
چت روم
شیرینی گردویی

مجله اینترنتی گپ مپ

شیرینی گردویی در سرآشپز پاپیون   مواد لازم زرده تخم مرغ  ۴ عدد شکر  ۱/۲ پیمانه وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری گردو خرد شده  3.5 پیمانه رنده پوست لیمو  ۱/۴ قاشق چایخوری   طرز تهیه ۱- فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن می کنیم. زرده های تخم مرغ و شکر را با هم زن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود. وانیل و خرده های گردو و رنده پوست لیمو را در مخلوط زرده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم. ۲- داخل سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آن را چرب می کنیم و با قاشق غذاخوری از…

آگهی آگهی

تبلیغات

شیرینی گردویی

شیرینی گردویی در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

زرده تخم مرغ  ۴ عدد

شکر  ۱/۲ پیمانه

وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری

گردو خرد شده  3.5 پیمانه

رنده پوست لیمو  ۱/۴ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

۱- فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن می کنیم. زرده های تخم مرغ و شکر را با هم زن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود. وانیل و خرده های گردو و رنده پوست لیمو را در مخلوط زرده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم.

۲- داخل سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آن را چرب می کنیم و با قاشق غذاخوری از مایه شیرینی یک قاشق برداشته و با فاصله در سینی فر می ریزیم. 10 دقیقه در فر داغ می گذاریم تا پخته و برشته شود. از فر خارج می کنیم و می گذاریم خنک شود.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ