close
تبلیغات در اینترنت
دسر پاناکوتا با طعم وانیل درست کنید

مجله اینترنتی گپ مپ

امروز قصد داریم شما را با طرز تهیه یک دسر خوشمزه ایتالیایی از خانواده ژله ها که منساب این روزهای گرم بهاری است آشنا کنیم،امیدواریم این دسر رو تهیه کنید و ازش لذت ببریدمواد لازم:  یک پیمانه شیر  یک پیمانه خامه  یک سوم پیمانه شکر  دو قاشق غذاخوری آبجوش  یک قاشق غذاخوری…

آگهی آگهی

دسر پاناکوتا با طعم وانیل درست کنید

امروز قصد داریم شما را با طرز تهیه یک دسر خوشمزه ایتالیایی از خانواده ژله ها که منساب این روزهای گرم بهاری است آشنا کنیم،امیدواریم این دسر رو تهیه کنید و ازش لذت ببرید

مواد لازم:

  •  یک پیمانه شیر
  •  یک پیمانه خامه
  •  یک سوم پیمانه شکر
  •  دو قاشق غذاخوری آبجوش
  •  یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • یک قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه:

خامه و شیر را درون یک قابلمه کوچک بریزید و روی شعله گاز قرار دهید (کم شعله)

وانیل را اضافه کنید (با همزن مداوم هم بزنید)

صبر کنید مخلوط بجوشد، بعد از دو جوش شکر را اضافه کنید. شکر را خرد خرد اضافه کنید و کمی بچشید تا خیلی شیرین یا کم شیرین نشود.

بعد از هم زدن شکر، قابلمه را از شعله بردارید.

برای حل کردن ژلانین آن را داخل دو قاشق آبجوش بریزید وتا زمین حل کامل هم بزنید.

ژلتین را به شیرو خامه اضافه کنید و هم بزنید.

دسر خوشمزه ی شما آماده است، آن را درون ظرف مورد نظر خود بریزید و 6 ساعت الی 7 ساعت حداقل داخل یخچال بگذارید و بعد نوش جان کنید.


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ