close
تبلیغات در اینترنت
دستور پخت پیتزا ایتالیایی مارگاریتا

مجله اینترنتی گپ مپ

اگر به فکر یک ناهار یا شام فوق العاده هستید دست به کار شوید و این پیتزای هوس انگیز را امتحان کنید.  مواد لازم برای پخت پیتزا ایتالیایی مارگاریتا   100 گرم  ریحان تازه 250 گرم پنیر موزارلا 2 عدد گوجه فرنگی یک عدد خمیر پیتزای بزرگ نمک، فلفل و آویشن به مقدار کافی 2 حبه سیر تازه  …

آگهی آگهی

دستور پخت پیتزا ایتالیایی مارگاریتا

اگر به فکر یک ناهار یا شام فوق العاده هستید دست به کار شوید و این پیتزای هوس انگیز را امتحان کنید.

 
مواد لازم برای پخت پیتزا ایتالیایی مارگاریتا
 
100 گرم  ریحان تازه
250 گرم پنیر موزارلا
2 عدد گوجه فرنگی
یک عدد خمیر پیتزای بزرگ
نمک، فلفل و آویشن به مقدار کافی
2 حبه سیر تازه
 
 
مراحل پخت پیتزا ایتالیایی مارگاریتا
 
فر را روی 400 درجه فارانهایت گرم کنید.
 
سس گوجه فرنگیتان را روی خمیر پیتزا بمالید.
 
برگ ریحان را روی خمیر پخش کنید.
 
دو حبه سیر را حلقه شده یا رنده شده به پیتزا اضافه کنید.
 
گوجه بصورت حلقه شده، یا نگینی و یا رنده شده و پوره ای (حتما آبش را بگیرید) روی  ریحان ها بریزید.
 
ادویه و نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کنید و سپس داخل فر بگذارید.
 
ده قیقه صبر کنید.
 
پیتزا را از داخل فر بیرون آورده و به آن پنیر را اضافه کنید.
 
علت دیر اضافه کردن پنیر آن است که فرصت کافی برای پختن خمیر وجود داشته باشد و پنیر در حین پخت نسوزد.
 
پیتزا را بعد از ریختن پنیر کافی داخل فر بگذارید و حداقل 15 دقیقه صبر کنید.
 
پس از 15 دقیقه شما یک پیتزای سالم و مقوی و خوشمزه دارید که میتوانید با ریحان و سس مناسب تزئینش کنید.

لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ