خوراک پنیر مالای کاری

مجله اینترنتی گپ مپ

مواد لازم: پنیر کبابی: 200 گرم پیاز کوچک: سه عدد نواری باریک خرد شده زنجبیل تازه: یک تکه چهار سانتی‌متری سیر: 8 حبه نمک: به میزان لازم پودر هل سبز: یک دوم قاشق چای‌خوری فلفل سبز تند: دو تا سه عدد کاری: یک قاشق مرباخوری خامه: یک و یک دوم پیمانه زیره سبز: یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه خرد شده: به میزان لازم روغن مایع: به میزان لازم ریحان: برای تزیین (می توانید از گشنیز یا نعناع هم استفاده کنید کاملا سلیقه ای است)روغن را در تابه بریزید و کمی گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و بعد از آنکه رنگ پیاز…

آگهی آگهی

تبلیغات

خوراک پنیر مالای کاری

مواد لازم:

پنیر کبابی: 200 گرم

پیاز کوچک: سه عدد نواری باریک خرد شده

زنجبیل تازه: یک تکه چهار سانتی‌متری

سیر: 8 حبه

نمک: به میزان لازم

پودر هل سبز: یک دوم قاشق چای‌خوری

فلفل سبز تند: دو تا سه عدد

کاری: یک قاشق مرباخوری

خامه: یک و یک دوم پیمانه

زیره سبز: یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه خرد شده: به میزان لازم

روغن مایع: به میزان لازم

ریحان: برای تزیین (می توانید از گشنیز یا نعناع هم استفاده کنید کاملا سلیقه ای است)

روغن را در تابه بریزید و کمی گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و بعد از آنکه رنگ پیاز کمی شفاف شد، زنجبیل را که پوستش را کنده و چند اسلایسش کرده‌اید همراه سیر خرد شده اضافه کنید و تفت بدهید. فلفل سبز تند را هم چند تکه کنید و داخل مواد بریزید و بعد زرد چوبه و کاری را اضافه کنید. پیاز را با یک فنجان آب داخل غذاساز ریخته و حسابی آن را پوره کنید. در یک تابه روغن ریخته زمانی که آماده و گرم شد زیره و برگ‌بو را اضافه کنید. باید فقط عطر و بوی آنها را آزاد کنید و نباید بسوزند. سریع پوره پیاز را اضافه کرده و به مدت سه، چهار دقیقه تفت دهید. یک فنجان آب اضافه کنید و صبر کنید تا غذا چند قل بزند، سپس خامه را در حالی که شعله گاز کم است کم‌کم اضافه کنید تا نبرد. بروید سراغ پنیر و آن را برش‌های مکعبی بزنید و داخل مالای کاری بریزید و هم بزنید. فلفل سیاه نیم‌کوب و پودر هل را اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارید و در ظرف موردنظر کشیده و با چند ساقه گشنیز تزیین کنید.


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ