مجله اینترنتی گپ مپ
مواد لازم: پنیر کبابی: 200 گرم پیاز کوچک: سه عدد نواری باریک خرد شده زنجبیل تازه: یک تکه چهار سانتیمتری سیر: 8 حبه نمک: به میزان لازم پودر هل سبز: یک دوم قاشق چایخوری فلفل سبز تند:
.jpg)
مواد لازم:
پنیر کبابی: 200 گرم
پیاز کوچک: سه عدد نواری باریک خرد شده
زنجبیل تازه: یک تکه چهار سانتیمتری
سیر: 8 حبه
نمک: به میزان لازم
پودر هل سبز: یک دوم قاشق چایخوری
فلفل سبز تند: دو تا سه عدد
کاری: یک قاشق مرباخوری
خامه: یک و یک دوم پیمانه
زیره سبز: یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه خرد شده: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
ریحان: برای تزیین (می توانید از گشنیز یا نعناع هم استفاده کنید کاملا سلیقه ای است)
روغن را در تابه بریزید و کمی گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و بعد از آنکه رنگ پیاز کمی شفاف شد، زنجبیل را که پوستش را کنده و چند اسلایسش کردهاید همراه سیر خرد شده اضافه کنید و تفت بدهید. فلفل سبز تند را هم چند تکه کنید و داخل مواد بریزید و بعد زرد چوبه و کاری را اضافه کنید. پیاز را با یک فنجان آب داخل غذاساز ریخته و حسابی آن را پوره کنید. در یک تابه روغن ریخته زمانی که آماده و گرم شد زیره و برگبو را اضافه کنید. باید فقط عطر و بوی آنها را آزاد کنید و نباید بسوزند. سریع پوره پیاز را اضافه کرده و به مدت سه، چهار دقیقه تفت دهید. یک فنجان آب اضافه کنید و صبر کنید تا غذا چند قل بزند، سپس خامه را در حالی که شعله گاز کم است کمکم اضافه کنید تا نبرد. بروید سراغ پنیر و آن را برشهای مکعبی بزنید و داخل مالای کاری بریزید و هم بزنید. فلفل سیاه نیمکوب و پودر هل را اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارید و در ظرف موردنظر کشیده و با چند ساقه گشنیز تزیین کنید.