مجله اینترنتی گپ مپ
مواد لازم: گندم پوست کنده: یک پیمانه کره: نصف پیمانه بادام هندی: 50 گرم کشمش پلویی: 50 گرم شیر: نصف پیمانه شکر: یک پیمانه هل: یک دوم قاشق چایخوری زعفران دم کرده: 2 قاشق چایخوریطرز تهیه: گندم
.jpg)
مواد لازم:
گندم پوست کنده: یک پیمانه
کره: نصف پیمانه
بادام هندی: 50 گرم
کشمش پلویی: 50 گرم
شیر: نصف پیمانه
شکر: یک پیمانه
هل: یک دوم قاشق چایخوری
زعفران دم کرده: 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
گندم را از یک روز قبل خیس می کنیم. روز بعد آنرا ابکش کرده و داخل غذاساز پوره می کنیم. یک قاشق چایخوری کره در تابه می ریزیم و بادام هندی و کشمش را تفت می دهیم. در یک تابه دیگر یک چهارم از کره باقی مانده را آب کرده و گندم پوره شده را تفت می دهیم.. حرارت آن باید بسیار ملایم باشد و مرتب به هم بزنیم. مابقی کره را اضافه می نماییم. در یک ظرف دیگر شیر، شکر، هل و زعفران را گرم میکنیم و وقتی به جوش آمد آنرا از روی حرارت برمی داریم. زمانی که گندم روی حرارت کاملا کرمی رنگ شد، آنرا از روی گاز برداشته و مخلوط شیر را آرام آرام به آن اضافه می کنیم. حلوا آماده است. آنرا در ظرف دلخواه کشیده و با بادام هندی و کشمش تزیین نمایید.