جوجه ترش

مجله اینترنتی گپ مپ

جوجه ترش  در سرآشپز پاپیون   مواد لازم سینه مرغ   ۲ عدد پیاز  ۱ عدد فلفل دلمه‌ای  ۱ عدد روغن زیتون   ۲ قاشق غذاخوری آب‌لیمو  ۲ قاشق غذاخوری گردو   ۲۰۰ گرم گشنیز و نعنا  ۱۰۰ گرم سیر  ۲ حبه آب نارنج  ۳ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی و زعفران   به مقدار لازم نمک، فلفل و زردچوبه   به مقدار لازم   طرز تهیه ۱- مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمه‌ای خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران،…

آگهی آگهی

تبلیغات

جوجه ترش

جوجه ترش  در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

سینه مرغ   ۲ عدد

پیاز  ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای  ۱ عدد

روغن زیتون   ۲ قاشق غذاخوری

آب‌لیمو  ۲ قاشق غذاخوری

گردو   ۲۰۰ گرم

گشنیز و نعنا  ۱۰۰ گرم

سیر  ۲ حبه

آب نارنج  ۳ قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی و زعفران   به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمه‌ای خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آب‌لیمو مزه‌دار کرده و شش ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم‌دار شود.

۲- سپس تکه‌های جوجه را به سیخ‌های چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار می‌گذاریم تا بپزند، در این مرحله حتماً شعله گاز باید در کمترین حد باشد.

۳- در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزی‌های خردشده و آب نارنج خوب مخلوط کرده و پس از آن که جوجه‌ها آماده شدند، مواد را روی جوجه‌ها ریخته و می‌گذاریم تا به همراه جوجه‌ها به مدت 10 دقیقه بپزند.

 

سایر نکات

برای این که جوجه‌ها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخ‌ها را به روغن مایع آغشته کنیم.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ