جوجه ترش

مجله اینترنتی گپ مپ

جوجه ترش  در سرآشپز پاپیون   مواد لازم سینه مرغ   ۲ عدد پیاز  ۱ عدد فلفل دلمه‌ای  ۱ عدد روغن زیتون   ۲ قاشق غذاخوری آب‌لیمو  ۲ قاشق غذاخوری گردو &n

آگهی آگهی

تبلیغات

جوجه ترش

جوجه ترش  در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

سینه مرغ   ۲ عدد

پیاز  ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای  ۱ عدد

روغن زیتون   ۲ قاشق غذاخوری

آب‌لیمو  ۲ قاشق غذاخوری

گردو   ۲۰۰ گرم

گشنیز و نعنا  ۱۰۰ گرم

سیر  ۲ حبه

آب نارنج  ۳ قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی و زعفران   به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمه‌ای خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آب‌لیمو مزه‌دار کرده و شش ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم‌دار شود.

۲- سپس تکه‌های جوجه را به سیخ‌های چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار می‌گذاریم تا بپزند، در این مرحله حتماً شعله گاز باید در کمترین حد باشد.

۳- در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزی‌های خردشده و آب نارنج خوب مخلوط کرده و پس از آن که جوجه‌ها آماده شدند، مواد را روی جوجه‌ها ریخته و می‌گذاریم تا به همراه جوجه‌ها به مدت 10 دقیقه بپزند.

 

سایر نکات

برای این که جوجه‌ها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخ‌ها را به روغن مایع آغشته کنیم.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ