close
چت روم
تارت تره فرنگی و پنیر چدار

مجله اینترنتی گپ مپ

تارت تره فرنگی و پنیر چدار در سرآشپز پاپیون   مواد لازم خمیر پفکی (طبق دستور روی بسته گرم شده)  ۱ ورق تخم مرغ  ۱ عدد پنیر چدار (تازه رنده شده)   ۱ فنجان تره فرنگی (شسته و خرد شده)   ۲ فنجان نمک و فلفل   به مقدار لازم   طرز تهیه ۱- فر را با دمای 350 درجه ی فارنهایت (176 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کاغذ پوستی را به اندازه ی سینی شیرینی پزی ببرید. خمیر پفکی را روی کاغذ پوستی باز کنید. لبه های آن را با چنگال باز کنید تا شکل مربع پیدا کند. ۲- در یک کاسه ی کوچک، تخم مرغ…

آگهی آگهی

تبلیغات

تارت تره فرنگی و پنیر چدار

تارت تره فرنگی و پنیر چدار در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

خمیر پفکی (طبق دستور روی بسته گرم شده)  ۱ ورق

تخم مرغ  ۱ عدد

پنیر چدار (تازه رنده شده)   ۱ فنجان

تره فرنگی (شسته و خرد شده)   ۲ فنجان

نمک و فلفل   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- فر را با دمای 350 درجه ی فارنهایت (176 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کاغذ پوستی را به اندازه ی سینی شیرینی پزی ببرید. خمیر پفکی را روی کاغذ پوستی باز کنید. لبه های آن را با چنگال باز کنید تا شکل مربع پیدا کند.

۲- در یک کاسه ی کوچک، تخم مرغ و پنیر را با هم بزنید. مخلوط پنیر را پایین خمیر بریزید. تکه های تره فرنگی را بالای آن بچینید. روی آن نمک و فلفل تازه آسیاب شده بپاشید.

۳-  به مدت 25 تا 30 دقیقه تا زمانی که تکه های تره قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. سینی را از فر در بیاورید. قبل از سرو کردن 1 دقیقه خنک کنید.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 1

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ