مجله اینترنتی گپ مپ
تارت تره فرنگی و پنیر چدار در سرآشپز پاپیون مواد لازم خمیر پفکی (طبق دستور روی بسته گرم شده) ۱ ورق تخم مرغ ۱ عدد پنیر چدار (تازه رنده شده) ۱ فنجان تره فرنگی (شسته و خرد
تارت تره فرنگی و پنیر چدار در سرآشپز پاپیون
مواد لازم
خمیر پفکی (طبق دستور روی بسته گرم شده) ۱ ورق
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر چدار (تازه رنده شده) ۱ فنجان
تره فرنگی (شسته و خرد شده) ۲ فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- فر را با دمای 350 درجه ی فارنهایت (176 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کاغذ پوستی را به اندازه ی سینی شیرینی پزی ببرید. خمیر پفکی را روی کاغذ پوستی باز کنید. لبه های آن را با چنگال باز کنید تا شکل مربع پیدا کند.
۲- در یک کاسه ی کوچک، تخم مرغ و پنیر را با هم بزنید. مخلوط پنیر را پایین خمیر بریزید. تکه های تره فرنگی را بالای آن بچینید. روی آن نمک و فلفل تازه آسیاب شده بپاشید.
۳- به مدت 25 تا 30 دقیقه تا زمانی که تکه های تره قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. سینی را از فر در بیاورید. قبل از سرو کردن 1 دقیقه خنک کنید.
منبع :سرآشپز پاپیون
دریافت کنید :
http://pchef.ir