بیف استراگانف

مجله اینترنتی گپ مپ

بیف استراگانف در سرآشپز پاپیون   مواد لازم گوشت  خلالی خرد شده  ۲۰۰ گرم  قارچ اسلایس شده  ۲۰۰ گرم آرد گندم  ۱ قاشق غذاخوری کره  ۵۰ گرم پیاز  ۱ عدد سیب زمینی خلالی نازک سرخ شده    به مقدار لازم   طرز تهیه ۱-  سیب زمینی رو با رنده خلال کنید و سرخ کنید و روغنش رو بگیرید  ۲- گوشتتون رو توی یه قابلمه با یه پیاز که نگینی کردین کمی تفت بدید و آب بریزید و بگذارید تا بپزه تا وقتی که کاملا بپزه و تهش قدر یک لیوان اب  داشته باشه. ۳- حالا…

آگهی آگهی

تبلیغات

بیف استراگانف

بیف استراگانف در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

گوشت  خلالی خرد شده  ۲۰۰ گرم

 قارچ اسلایس شده  ۲۰۰ گرم

آرد گندم  ۱ قاشق غذاخوری

کره  ۵۰ گرم

پیاز  ۱ عدد

سیب زمینی خلالی نازک سرخ شده    به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱-  سیب زمینی رو با رنده خلال کنید و سرخ کنید و روغنش رو بگیرید 

۲- گوشتتون رو توی یه قابلمه با یه پیاز که نگینی کردین کمی تفت بدید و آب بریزید و بگذارید تا بپزه تا وقتی که کاملا بپزه و تهش قدر یک لیوان اب  داشته باشه.

۳- حالا قارچ ها رو اسلایس کنید و با کره توی یه قابلمه دیگه تفت بدید

۴- بعد بهش گوشت رو بدون آبش اضافه کنید.

۵- آردتون رو توی اب گوشت حل کنید تا گلوله ای نداشته باشه و به مخلوط قارچ و گوشت اضافه کنید و مدام روی گاز هم بزنید تا سسش یکدست بشه و گلوله نشه. و در عین حال خامی ارد گرفته بشه. اگه گوشتتون آبی نداشت با آب معمولی اینکار رو بکنید.

۶- در نهایت وقتی سس به غلظت لازم رسید نمک و فلفل  غذا تون رو اندازه کنید و زیرش رو خاموش کنید و خامه رو بهش اضافه کنید.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ