برگر بوقلمون با سبزیجات

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدبرگر بوقلمون با سبزیجات در سرآشپز پاپیون   مواد لازم گوشت بوقلمون چرخ کرده  ۷۰۰ گرم فلفل قرمز یا سبز کوچک و تند  ۱ عدد پنیر پیتزای رنده شده  ۶۰ گرم پودر سو

آگهی آگهی

تبلیغات

برگر بوقلمون با سبزیجات

به ادامه مطلب بروید

برگر بوقلمون با سبزیجات در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

گوشت بوقلمون چرخ کرده  ۷۰۰ گرم

فلفل قرمز یا سبز کوچک و تند  ۱ عدد

پنیر پیتزای رنده شده  ۶۰ گرم

پودر سوخاری  ۱/۴ پیمانه

سس مایونز  ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل   به مقدار لازم

روغن   به مقدار لازم

نان همبرگر  ۴ عدد

سبزیجات مورد علاقه برای سرو   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- گریل یا کباب پز را با دمای نسبتاً زیاد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

۲- داخل یک کاسه، گوشت چرخ کردهٔ بوقلمون را به همراه فلفل، پنیر پیتزا، پودر سوخاری، نمک و فلفل ریخته و آن‌ها را کامل مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.

۳- از این مواد، چهار همبرگر به قطر 2 سانتی‌متر تهیه می‌کنیم. با انگشت وسط هر یک را کمی فشار می‌دهیم تا کمی گود شوند و  در زمان پخت پف نکنند و برای سرو سبزیجات به راحتی روی آن‌ها قرار گیرند.

۴- هر طرف آن‌ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه روی گریل داغ می‌گذاریم تا کباب شوند. سپس آن‌ها را داخل نان گذاشته و با سس مایونز (در صورت تمایل می‌توانید 

 

سایر نکات

همبرگر با گوشت بوقلمون هم نسبت به گوشت قرمز مقوی تر و سالم تر است  و هم مزه خیلی خوبی دارد.

در هنگام کباب کردن، صبر کنید تا یک طرف برگرها کامل سرخ شده و خود را بگیرد، سپس آن‌ها را برگردانید. به این ترتیب برگرها خرد نمی‌شوند.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ