مجله اینترنتی گپ مپ
بروشتای پنیر چدار در سرآشپز پاپیون مواد لازم نان فرانسوی (ضخامت هر تکه 2 سانتیمتر) ۲۴ تکه گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد پنیر چدار (رنده شده) ۲/۳ فنجان سس مایونز
بروشتای پنیر چدار در سرآشپز پاپیون
مواد لازم
نان فرانسوی (ضخامت هر تکه 2 سانتیمتر) ۲۴ تکه
گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد
پنیر چدار (رنده شده) ۲/۳ فنجان
سس مایونز ۱/۳ فنجان
پنیر پارمسان (رنده شده) ۱/۴ فنجان
پونه (خشک شده) ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- تکه های نان را روی سینی فر قرار دهید و آن ها را به مدت 5 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا تست شوند.
۲- داخل یک کاسه کوچک، گوجه فرنگی، پنیر چدار، سس مایونز، پنیر پارمسان، پونه، ریحان و فلفل سیاه را مخلوط کنید و روی نان های تست شده بریزید
۳- به مدت 8 دقیقه داخل فر قرار دهید و گرم سرو کنید.
منبع :سرآشپز پاپیون
دریافت کنید :
http://pchef.ir
لینک کوتاه مطلب : http://www.gapmap.ir/145