استیک براکیول

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویداستیک براکیول  در سرآشپز پاپیون   مواد لازم گوشت استیک قلوه گاه   ۸۰۰ گرم سالسای گوجه فرنگی   ۳,۱/۴ فنجان سرکه سفید  ۱/۴ پیمانه آب مرغ   ۲/۳ پیمانه خرده نان   ۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان  ۲/۳ پیمانه پنیر چدار رنده‌شده   ۱/۳ پیمانه سیر   ۱ حبه روغن زیتون   ۴ قاشق سوپ خوری برگ جعفری خردشده  ۲ قاشق سوپ خوری نمک و فلفل   به مقدار لازم   طرز تهیه ۱- سیر را خرد کنید. پنیرها را رنده کنید ۲- جعفری را خرد کنید ۳- سیر،…

آگهی آگهی

تبلیغات

استیک براکیول

به ادامه مطلب بروید

استیک براکیول  در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

گوشت استیک قلوه گاه   ۸۰۰ گرم

سالسای گوجه فرنگی   ۳,۱/۴ فنجان

سرکه سفید  ۱/۴ پیمانه

آب مرغ   ۲/۳ پیمانه

خرده نان   ۱/۲ پیمانه

پنیر پارمزان  ۲/۳ پیمانه

پنیر چدار رنده‌شده   ۱/۳ پیمانه

سیر   ۱ حبه

روغن زیتون   ۴ قاشق سوپ خوری

برگ جعفری خردشده  ۲ قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- سیر را خرد کنید. پنیرها را رنده کنید

۲- جعفری را خرد کنید

۳- سیر، نان، پنیر، جعفری را در میکسر کاملا مخلوط کنید و  با فلفل و نمک، سبزیجات معطر و ادویه‌جات دلخواه مثل آویشن مزه‌دار کنید

۴- سپس 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون را نیز اضافه کنید و هم بزنید

۵- استیک قلوه‌گاه را روی سطح صافی قرار دهید. مخلوط خرده‌نان را به‌طور یکنواخت روی استیک بریزید تا روی آن را کاملا بپوشاند

۶- از یک طرف شروع کنید و گوشت را به صورت رول درآورید.

۷- با استفاده از نخ، رول استیک را ببندید تا از هم باز نشود. سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید

۸- فر را روی درجه 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید

۹- 2 قاشق بقیه روغن را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید

۱۰- رول را در آن قرار دهید و سرخ کنید تا هر دو طرف آن به رنگ قهوه‌ای درآید، حدودا 8 دقیقه طول می‌کشد. سرکه و آب مرغ را نیز اضافه کنید و بگذارید بجوشد

۱۱- سالسای گوجه‌فرنگی یا سس مارینارا را روی آن بریزید و مواد را هم بزنید

۱۲- سپس روی ظرف را با ورق آلومینیم بپوشانید و اجازه دهید بپزد تا وقتی‌که گوشت نرم شود، هر 30 دقیقه یک‌بار براکیول را برگردانید و آن را به سس آغشته کنید.

۱۳- پس از 1 ساعت، پوشش روی ظرف را بردارید و پختن را ادامه دهید تا گوشت نرم شود، این کار حدودا 30 دقیقه طول می‌کشد. کل زمان پخت باید حدودا 1 ساعت و نیم باشد

۱۴- رول براکیول را از سس جدا کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگ، براکیول را به طور مورب برش 4 سانتی متری دهید

۱۵- قطعات براکیول را در بشقاب بکشید. با قاشق، سس را روی آنها بریزید و سرو کنید.

 

سایر نکات

رول استیک ایتالیایی که با پنیر پر شده، و با سالسای گوجه‌فرنگی داخل فر گریل شده‌ است. 

از خرده نان‌های حجیم،‌ مثل نان باگت یا تست استفاده کنید

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ