مجله اینترنتی گپ مپ
استیک آسیایی در سرآشپز پاپیون مواد لازم استیک پهلو ۹۰۰ گرم سس سویا ۱/۴ فنجان سرکه بالزامیک ۱/۴ فنجان روغن نباتی ۱/۲ فنجان عسل ۳ قاشق سوپ خوری سیر (ریز شده) ۴ حبه زنجبیل (تازه، ریز ش
استیک آسیایی در سرآشپز پاپیون
مواد لازم
استیک پهلو ۹۰۰ گرم
سس سویا ۱/۴ فنجان
سرکه بالزامیک ۱/۴ فنجان
روغن نباتی ۱/۲ فنجان
عسل ۳ قاشق سوپ خوری
سیر (ریز شده) ۴ حبه
زنجبیل (تازه، ریز شده) ۲ قاشق سوپ خوری
پیازچه (نازک حلقه شده) ۳ عدد
طرز تهیه
۱- کیسه پلاستیکی بزرگی را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید سپس سس سویا،سرکه بالزامیک و روغن را در آن بریزید. عسل، سیر، زنجبیل و پیازچه را هم اضافه کنید و هم بزنید.
۲- استیک را داخل کیسه قرار دهید و آن را تکان دهید تا به مخلوط آغشته شود سپس در کیسه را ببندید.
۳- استیک را یک شب تا صبح یا حداقل 10 ساعت در مواد مزه دار کننده در یخچال قرار دهید.
۴- وقتی خواستید استیک را بپزید آن را از یخچال بیرون بیاورید و گریل یا تابه ی گریل خود را از قبل داغ کنید. استیک را از داخل مواد بیرون بیاورید و مایعی که مانده دور بریزید و دو طرف استیک را برشته کنید تا به مقدار دلخواهتان بپزد.
۵- بگذارید استیک 5 دقیقه بماند سپس آن را برش دهید و سرو کنید.
منبع :سرآشپز پاپیون
دریافت کنید :
http://pchef.ir
لینک کوتاه مطلب : http://www.gapmap.ir/146