استیک اسیایی

مجله اینترنتی گپ مپ

استیک آسیایی در سرآشپز پاپیون مواد لازم استیک پهلو ۹۰۰ گرم سس سویا ۱/۴ فنجان سرکه بالزامیک ۱/۴ فنجان روغن نباتی ۱/۲ فنجان عسل ۳ قاشق سوپ خوری سیر (ریز شده) ۴ حبه زنجبیل (تازه، ریز شده) ۲ قاشق سوپ خوری پیازچه (نازک حلقه شده) ۳ عدد طرز تهیه ۱- کیسه پلاستیکی بزرگی را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید سپس سس سویا،‌سرکه بالزامیک و روغن را در آن بریزید. عسل، سیر، زنجبیل و پیازچه را هم اضافه کنید و هم بزنید. ۲- استیک را داخل کیسه قرار دهید و آن را تکان دهید تا به مخلوط آغشته شود سپس در کیسه را ببندید. ۳- استیک…

آگهی آگهی

تبلیغات

استیک اسیایی

استیک آسیایی در سرآشپز پاپیون مواد لازم استیک پهلو ۹۰۰ گرم سس سویا ۱/۴ فنجان سرکه بالزامیک ۱/۴ فنجان روغن نباتی ۱/۲ فنجان عسل ۳ قاشق سوپ خوری سیر (ریز شده) ۴ حبه زنجبیل (تازه، ریز شده) ۲ قاشق سوپ خوری پیازچه (نازک حلقه شده) ۳ عدد طرز تهیه ۱- کیسه پلاستیکی بزرگی را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید سپس سس سویا،‌سرکه بالزامیک و روغن را در آن بریزید. عسل، سیر، زنجبیل و پیازچه را هم اضافه کنید و هم بزنید. ۲- استیک را داخل کیسه قرار دهید و آن را تکان دهید تا به مخلوط آغشته شود سپس در کیسه را ببندید. ۳- استیک را یک شب تا صبح یا حداقل 10 ساعت در مواد مزه دار کننده در یخچال قرار دهید. ۴- وقتی خواستید استیک را بپزید آن را از یخچال بیرون بیاورید و گریل یا تابه ی گریل خود را از قبل داغ کنید. استیک را از داخل مواد بیرون بیاورید و مایعی که مانده دور بریزید و دو طرف استیک را برشته کنید تا به مقدار دلخواهتان بپزد. ۵- بگذارید استیک 5 دقیقه بماند سپس آن را برش دهید و سرو کنید. منبع :‌سرآشپز پاپیون دریافت کنید :‌ http://pchef.ir

لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ