آلفردوی میگو، بیکن و اسفناج

مجله اینترنتی گپ مپ

برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید. برای آشنایی با روش پخت در ادامه با ما همراه باشید.مواد لازم

آگهی آگهی

تبلیغات

آلفردوی میگو، بیکن و اسفناج

برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید. برای آشنایی با روش پخت در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم (۳ تا ۴ نفر)

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • ۴ حبه سیر (خرد شده)
  • ۹۰۰ گرم میگو
  • ۳ پیمانه اسفناج
  • نصف یک عدد پیاز (خرد شده)
  • ۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۲ پیمانه خامه چرب
  • ۴۵۰ گرم فتوچینی (پخته شده)
  • ۶ اسلایس بیکن
  • ۱ پیمانه پنیر پارمسان
  • نصف پیمانه جعفری خرد شده

طرز تهیه:

روغن را درون قابلمه داغ کنید.
سیر و میگو را تا زمانی که رنگشان عوض شود، سرخ کنید. سپس آن ها را از قابلمه خارج کنید.
اسفناج، پیاز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را درون قابلمه ریخته و تفت دهید.
خامه را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد.
فتوچینی را بیفزایید و هم بزنید.
میگوهای پخته شده، بیکن، پارمسان و جعفری را بیفزایید تا پنیرها آب شوند.


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ